Čestitka župana Radina povodom Ramazanskog bajrama

Čestitka župana Radina povodom Ramazanskog bajrama

Zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Istarske županije Fabrizio Radin uputio je danas prof. Esadu ef. Jukanu glavnom imamu za Istru čestitku povodom Ramazanskog bajrama, čiji sadržaji prenosimo u cijelosti: 

    „Poštovani,

    u ime Istarske županije i svoje osobno, upućujem Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Istri iskrene čestitke povodom velikog blagdana, Ramazanskog bajrama, uz želju da ga provedete u ozračju radosti i ljubavi, u krugu svojih najmilijih. 

    Pandemija koronavirusa s kojom se suočavamo već više od godinu dana i dalje predstavlja veliki izazov, bilo u zdravstvenom, bilo u gospodarskom smislu te uvelike utječe na život svakoga od nas. Ono što nas je proteklo razdoblje naučilo je da u teškim vremenima moramo biti još jače povezani, a zajedništvo, prijateljstvo i solidarnost su spone koje moramo još snažnije poticati i njegovati.

    Neka Vama i Vašoj zajednici završetak svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta, pridonese obnovi duhovnosti vjere i osjećaja mira, međusobnog uvažavanja i ljubavi među ljudima.  

    Bajram Šerif Mubarek Olsun!"